Sylanna
| Temat: Sylanna się kłania ;) Nie Sie 25, 2013 8:28 pm | |
| Siemka wszystkim Nazywam się Agata, znana pod pseudonimem na SF-SweetAgatka. Kocham pisać opowiadania, obecnie pisze nawet książkę. Uwielbiam czytać mangę i oglądać anime(jestem Otaku, ale spokojnie nie zamykam się w pokoju żeby odizolować się od środowiska jak piszą na wikipedii). Moim ulubionym przedmiotem szkolnym jest język polski, zaś znienawidzonym historia. I to chyba tyle. Jeśli chcenie mnie lepiej poznać, piszcie. Ja nie gryzę | |
|
Cheyenna Admin
| Temat: Re: Sylanna się kłania ;) Nie Sie 25, 2013 8:40 pm | |
| Witaj na forum! Mam nadzieję że będzie ci się tu miło spędzało czas ^.^ A teraz pytania:
1. Masz rodzeństwo? 2. Masz albo chciałabyś mieć jakieś zwierzątko? 3. Jakie są twoje ulubione zespoły/artysta? | |
|
Sylanna
| Temat: Re: Sylanna się kłania ;) Pon Sie 26, 2013 4:29 pm | |
| 1. Tak mam dwie siostry(młodszą i starszą) 2. Chciałabym mieć taką malutką, żółtą kaczuszkę xD 3. Ojoj...japońskie ZESPOŁY:STARISH ON/OFF Aerosmith One Direction ARTYŚCI:Luna Haruna Eir Aoi Takuma Terashima Michał Bajor | |
|
Anneke
| Temat: Re: Sylanna się kłania ;) Wto Sie 27, 2013 11:31 am | |
| Ciotunia! Witam cię na forum w naszym zacnym gronie! xD Niestety, pytanek nie zadam, bo mi uciekły xD Jak je złapię, to zadam xD | |
|
Silver
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Sylanna się kłania ;) | |
| |
|